Tanítás

Tanítás a Nemes Csendről

A 2023-as csoport témája a Kötődés – már lehet jelentkezni

Az időpontok:

2023. november 17-19.
2024. január 5-7.
2024. március 15-17.
2024. május 10-12.
2024. június 7-9.
2024. szept. 6-8.
 
Vizsga elvonulás:
2024. október 18-20.
 

Nem az a kérdés, hogy én mit akarok a világtól, és ahhoz pedig felhasználom a Tudást, hanem az Élet mit akar tőlem, és abban a pillanatban számomra a Tudás máris egy Út, nem pedig a céljaim eléréséhez használt eszköz.

A tanítás a nemes Csendben való munkára hív. Csak állj meg. Csak keresd meg a Csendet ott legbelül magadban. Ha megvan, akkor hívj meg erre mindenkit körülötted. Mutasd meg, hogy a Csendből Szeretet születhet. Átölelő, elfogadó, örömmel teli Együtt-Lét.

A Hellingeri szemlélet erről szól. Nem a patológiával dolgozunk, hanem mindent megteszünk azért, hogy elérjük azt az egészséges részt a Lélekben, ami sérthetetlen.  Amikor a Csendben dolgozunk, a feladatunkat, hogy ítélkezés mentesen, szeretettel, odaadással, félelmek nélkül, a legjobb tudásunkkal Teret adjunk annak, hogy az életünkben lévő visszatartó erők megmutatkozhassanak, ezáltal pedig egy másik nézőpontból láthassunk rá önmagunkra. A tanításnak minden évben van egy nagy témája, amivel az egész csoport dolgozik. Ennek az évnek a témája a Kötődés.

A képzés semmiféle felhatalmazást nem ad. Szemléletet formál, megismertet a Hellingeri rendszer alapgondolataival, tudást ad az állítások vezetéséhez, kijelöli a kompetencia határokat. Az alapvégzettségbe építhető be.

A részvételi díj 540.000,- Ft, 3 részletben fizetve.

Várlak szeretettel!